Ringstedlistens forslag til

Budget 2020

Ringstedlisten har ingivet forslag til indsatsområder i budget 2020. Vi foreslår bl.a at personskatten nedsættes med 0,1%, at kommunens åbningstider udvides markant, at der laves forsøg med gratis busser, at kommunens skoler får samme handlerum som de private skoler samt at kommunens ildsjæle får lige muligheder for komunal støtte.

Ringstedlisten er en ansvarlig liste så vi foreslår også finansiering. Vores forslag til finansiering berører alene områder som kommunen ikke er forpligtet til. Herunder kan eksempelvis nævnes,: ophør med at klippe rabatter ( også miljøvenligt), halvering af honorarerne til udvalgsformænd, afskaffelse af diverse personalegoder mv.

Det fulde program kan ses under fanebladet politik

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *