Hvorfor er Nørregade lukket !!!

Det er svært at være erhvervsdrivende og kunde på Nørregade i disse tider. Det er imidlertid ikke gjort lettere af at kommunen ikke gennemfører arbejdet på den måde det blev forudsat. Derfor har Ringstedlisten lavet følgende debatindlæg:

“I forbindelse med den politiske behandling af kloakeringen af Nørregade blev der lagt stor vægt på at arbejdet blev tilrettelagt så man minimerede generne for de erhvervsdrivende og deres kunder. Således fik de erhvervsdrivende og deres kunder løfte om at arbejdet blev gennemført i faser, således at hele gaden ikke var lukket på samme tid.

Man må nu konstatere at faseopdelingen er smuldret, idet langt det meste af Nørregade pt er spærret, således at man har maksimalt gener for de erhversdrivende og deres kunder. Dette skift i måden at tilrettelægge arbejdet på har aldrig været forelagt politisk. Det på trods af at  faseopdelingen var en klar forudsætning og at den totale lukning af gaden har store konsekvenser.

Jeg har forgæves spurgt administrationen om hvem der har taget beslutningen om at ophæve faseopdelingen, men det er ikke lykkedes at få svar. I sådanne tilfælde falder det så tilbage på borgmesteren, som må være den ansvarlige.

Selv samme borgmester har i den forgangne uge delt skatteyderbetalte priser ud i kongrescentret. Nu må han selv modtage prisen for løftebrud overfor de handlende i Nørregade og deres kunder.

Lars Tegl Rasmussen
Byrådet
Ringstedlisten.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *