Pressemeddelelse: Ny liste i Ringsted byråd.

I september gik byrådsmedlem Lars Tegl Rasmussen ud af den konservative gruppe i Ringsted byråd i protest over at gruppen, stik imod valgløfterne, havde indgået et budgetforlig, der gav en merbevilling til Torveprojektet.

Efter at have været løsgænger i byrådet meddeler Lars Tegl nu, at han har dannet Ringstedlisten, som han fremover repræsenterer i byrådet. ” Listen er dannet fordi jeg, sammen med andre, finder, at der er behov for nytænkning i byrådet. De gamle partier kører i de vante baner med landets 6. største skattetryk, samtidig med at det ene prestigeprojekt afløser det andet. Der er blandt de gamle partier ikke reel vilje til nytænkning.” Udtaler Lars Tegl Rasmussen.

Listen har som overordnet sigtelinie valgt det gamle Mærsk motto –  rettidig omhu. Dette er udmøntet i 10 bud for listens politik. Sigtelinier der alle skal sikre, at man bliver mere stolt af at bo i Ringsted. Organisatorisk er listen også udtryk for nytænkning, idet der ikke står en egentlig forening bag – Vælgerforeninger er alligevel døde- men et netværk som udgør en selvorganiseret enhed. Man kan se mere om listen på www. Ringstedlisten.dk

Yderligere oplysninger: Lars Tegl Rasmussen 2096 1183

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *